7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE - #7 A Blog Review

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE - #7 A Blog Review

Assalamualaikum

Day 7 : A Blog Review

Blog yang aku pilih untuk review ialah blog sis Erin

Blog ini kebanyakannya berkisar pasal kecantikan. Products, tips and such. Yang mana pastinya langsung takda kena mengena dengan aku. Tapi sejak start follow sampai sekarang, blog ini memang dah jadi favourite. Frankily, aku tunggu sis Erin update blog dia tiap-tiap hari.

Aku suka melepak dekat blog sis Erin sebab entries dia semuanya menarik. Kadang sampai berjam-jam melekat kat situ. Sis Erin guna English untuk tulis semua entries dia. Nampak profesional tapi sangat santai. Dia jugalah yang menyebabkan aku akan tukar cara penulisan aku nanti. In shaa Allah 😀

Sis Erin memang tak kedekut ilmu. Apa yang dia tahu semua dia share. Even how to purchase a template! Susah nak jumpa orang yang tawarkan diri untuk bantu orang lain dalam urusan macam ini. Mungkin nanti kalau nak purchase template, boleh slowtalk dengan dia? 

Satu lagi yang membuatkan blog ini menjadi salah satu blog favourite aku adalah tentang macam mana setiap ayat sis Erin buatkan aku sentap. Tapi sentap yang tahap biasa-biasa, yang menginsafkan. Takdalah sampai sentap yang nak santau dia eh. Ayat-ayat dia bantu aku perbaiki blog dan diri aku sendiri.

Apa lagi eh?

Sis Erin cantik orangnya. Hehe

Itu saja. 

Till then. Wallahualam ❤

p/s : Finally selesai challenge kita ><

Amira

Amira. Reaching seventeen. She loves black, white and grey. A nerd who always dream to be with her oppa(s) eventhough she knew it was a total trash.

6 comments:

  1. comel je blog dia.. english.. huhuhuh tpksa jdi slint reader!! btw thniah kita da berjaya abis kan 1 WEEK BLOG CHALLENGE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Nak comment English serba salah takut silap. Tapi cuba je :3

      Delete
  2. I love Erin too! Boleh melekat kat blog dia lama2 jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa. Rasa tak puas baca entries dia :)

      Delete

Instagram